20 sept seizoensopening Beweegtuin door Olga Commandeur bij OC de Bijenkorf

20 september 2012

Grote seizoensopening van de beweegtuin door Olga Commandeur

Komt u ook?

Ontmoetingscentrum De Bijenkorf
Reigerlaan 100 te Vlaardingen
11:00-12:00 uur

Kom samen in beweging!
Ontmoet anderen, voel je fit en blijf actief

Olga Commandeur komt op 20 september naar ontmoetingscentrum de Bijenkorf aan de Reigerlaan in Vlaardingen om het nieuwe seizoen voor de Beweegtuin extra kracht bij te zetten.

Van 11.00 uur tot 12.00 uur zijn alle senioren uit Vlaardingen welkom om de Beweegtuin onder begeleiding van Olga Commandeur uit te proberen. Deze openbare les is gratis. Na afloop kunnen deelnemers beslissen of zij zich voor het seizoen willen inschrijven. Olga Commandeur zal ook vakkrachten en andere mensen die zich professioneel met bewegen voor senioren bezighouden, extra trainen om in de toekomst zelfstandig lessen te kunnen verzorgen.

De Beweegtuin bestaat uit een speciaal apparaat waarop senioren hun lenigheid en evenwichtsgevoel kunnen trainen. De bezoekers van Ipse de Bruggen hebben afgelopen jaar ook hun voordeel gedaan met de mogelijkheden die de Beweegtuin biedt. Woningcorporatie Waterweg Wonen heeft de Beweegtuin eind vorig jaar aan Seniorenwelzijn geschonken.

Na afloop kunnen belangstellenden zich opgeven voor het nieuwe seizoen. Dit begint op 24 september en bestaat uit dertien lessen, steeds op maandagmiddag om 15.00 uur. Ook bij een spatje regen gaan deze lessen door. Is het buiten bar en boos, dan is er een speciaal beweegprogramma dat de deelnemers binnen in ontmoetingscentrum De Bijenkorf kunnen uitvoeren. De vakkrachten die de lessen geven, zijn allemaal getraind door Olga Commandeur.

Geschreven op 18-09-2012