Eettafel in OC ’t Vlootje hoopt op uw komst

Vindt u het ook zo prettig om samen te eten in plaats van alleen? Of wordt iedere dag eten koken voor u te zwaar? Dan bent u in ontmoetingscentrum ‘t Vlootje aan het goede adres. Op maandag t/m vrijdag bent u om 12:00 uur van harte welkom om deel te nemen aan de eettafel.

Wat is de Eettafel? Heel eenvoudig: U komt naar ‘t Vlootje rond het middaguur en samen met een aantal andere gasten gaat u aan tafel voor een heerlijke warme maaltijd, die u zelf vooraf hebt gekozen.  Vrijwilligers serveren de maaltijd en een belangrijk voordeel: u hoeft niet eens af te wassen, want dat doen de vrijwilligers voor u!

Met de andere mensen aan tafel neemt u de dag door, praat u over wat u bezighoudt en eet u een gezonde, gevarieerde maaltijd. De prijs bedraagt € 6,70 per - de door u - samengestelde maaltijd. Deze maaltijd bestaat uit drie gangen; soep, een hoofdgerecht en een toetje na.

Na afloop kunt u ook nog deelnemen aan een van de activiteiten daar.

Bent u nieuwsgierig, dan bent u de eerste keer van harte welkom om gratis deel te nemen. Geeft u zich op, dan gaat u betalen. Seniorenwelzijn hoopt dat u binnenkort een vertrouwde gast bent van de Eettafel. U kunt zich aanmelden via het centrale nummer van Seniorenwelzijn. Bel 010-248 68 88 en vraag naar de eettafel in Ontmoetingscentrum ‘t Vlootje.

Geschreven op 02-04-2012