gezamenlijk feest vrijwilligers Seniorenwelzijn en Stoed

Gezamenlijke feesten i.v.m. het samengaan van Stoed - Seniorenwelzijn, voor medewerkers en vrijwilligers van Stoed en Seniorenwelzijn:

 

Het samengaan werd op 15 december 2017 alvast voor de medewerkers van Stoed en Seniorenwelzijn feestelijk ingeluid door een gezamenlijke Kerstbijeenkomst in de Hooftzaak te Maassluis. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men alvast wat met elkaar kennismaken. Woordkunstenaar Derek Otte droeg een ontroerend gedicht voor:

"Samen" * . Vervolgens werd een leuke kerstattentie uitgereikt waarbij medewerkers ter plekke bij de Maassluise winkeliers een mooi bedrag aan muntjes konden inwisselen voor leuke kerstinkopen.

 

En op 12 januari 2018 kregen de vrijwilligers van Seniorenwelzijn en Stoed gezamenlijk een spetterende show in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen aangeboden van het Vlaardings Musical Gezelschap, alsmede daarna een gezellige tijd van ontmoeting met een hapje en een drankje en live muziek van een troubadour. Tot slot ging men met een attentie in de vorm van een VVV-pas (met logo van Stoed en Seniorenwelzijn!) rond 22.45 u. tevreden naar huis.

 

*  de tekst van dit mooie gedicht is op te vragen via: info@seniorenwelzijn.nlterug