vrijwilliger vacatures oa gastvrouw of chauffeurs of Wijkpeilvrijwilligers

Vindt u het leuk om met senioren om te gaan?

Seniorenwelzijn heeft diverse vacatures voor vrijwilligers:

 

CHAUFFEURS EETTAFEL DE VLOOT Ma.tm vrijdag 11.30-13.30 uur Vijf keer per week wordt er door senioren tussen de middag warm gegeten in ontmoetingscentrum De Vloot. Het eten wordt 11.30 uur opgehaald vanuit de centrale keuken in de Tweemaster en de lege bakken worden rond 13.00 uur weer teruggebracht. wij hebben dringend nieuwe chauffeurs nodig die op een afgesproken dag deze maaltijden willen ophalen bij de Tweemaster en lege bakken weer terugbrengen. Bij voorkeur minimaal 3 uur per week.

Wat vragen wij : Met uw eigen (bij voorkeur ruime) personenauto rijdt u bij voorkeur minimaal 2x per week van 11.30 tot 13.00 uur tussen de genoemde lokaties.

Wat wij bieden: coaching en begeleiding, waardering vanuit senioren,vergroting van je sociaal netwerk, een jaarlijkse vrijwilligersattentie, je bent WA verzekerd voor ongevallen tijdens het werk

VOG (betaald door Seniorenwelzijn) is vereist.

en gastheren/gastvrouwen aan de bar op ZONDAG in DE VLIET 12.00-16.00 uur Arthur van Schendelstraat 25 Maassluis

Voor nadere informatie bel ouderenwerker Tiny Groeneweg 010-5911144 of mail

 tgroeneweg@seniorenwelzijn.nl

 

Voorts is Seniorenwelzijn op zoek naar vrijwilligers voor project Wijkpeil in Maassluis. Deze gaan op afspraak op bezoek bij ouderen thuis en bespreken dan een vragenlijst, waarbij de antwoorden op een tablet ingevoerd worden. Uiteraard krijgt men eerst een grondige training en wordt men goed begeleid. Voor meer informatie: bel Seniorenwelzijn 010-2486888 en vraag naar welzijnsadviseur Anja van Beek. Zij stuurt u dan nadere informatie qua taakomschrijving en wederzijdse voorwaarden.

In Vlaardingen zijn we op zoek naar een geduldige en vriendelijke Begeleider Visiteclub die het leuk vindt om met ouderen om te gaan, naar hen te luisteren, en die goed kan communiceren en samenwerken. In een visiteclub komen ouderen wekelijks bijeen voor een gezellig samenzijn met koffie, een spelletje of andere overeengekomen activiteit, een gezamenlijke lunch etc. Veel ouderen met een kleiner wordend netwerk zien hier wekelijks echt naar uit. Kortom echt dankbaar vrijwilligerswerk!

Het gaat om vrijwilligers voor de donderdag in Vlaardingen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Manuela de Hooge 06 - 57 31 42 32 of per mail mdehooge@seniorenwelzijn.nl

 

 

Kijkt u verder op onze site onder de tab: VRIJWILLIGERS en dan: VACATURESterug